Ποια είναι η εικόνα που βγάζει η επιχείρησή σας στους τουρίστες; Κύριο

Έχετε ρωτήσει τους πελάτες σας τί τους αρέσει και τι όχι; Αυτή η πληροφορία είναι από τις πιο σημαντικές στις επιχειρήσεις. Και όμως! Βλέπεις πολύ συχνά επιχειρήσεις να μην την γνωρίζουν και να βαδίζουν στα τυφλά! Πάρτε αυτήν την πληροφόρηση και 1) επενδύστε εκεί που είστε ήδη δυνατοί. 2) βελτιώστε τις αδυναμίες σας.

Έχετε 3 εικόνες και πρέπει να κάνετε κάτι και για τις 3 για να έχετε αποτελέσματα που θα εξασφαλίσουν την βιωσιμότητά σας. Οι 3 εικόνες σας είναι.

Διαβάστε περισσότερα...

5 Συμβουλές για Τουριστικό Μάρκετινγκ

Σε μια χώρα σαν και την δική μας ο τουρισμός θα έπρεπε να είναι μέσα στην καθημερινότητα όλων μας και το τουριστικό μάρκετινγκ θα έπρεπε να είναι κοινή γνώση. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και πολλές επιχειρήσεις χρειάζονται πολύτιμη βοήθεια στο κομμάτι αυτό. Διαβάστε λοιπόν 5 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην νέα σαιζόν να πετύχετε τους στόχους σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η αρχή μιας ιστορίας...

Τέλος Μαΐου 2017. Σχεδόν πέντε μήνες ta-panda.gr και είμαστε ήδη, περίπου 2000 βήματα πιο κοντά στο στόχο μας. Να γίνουμε ένας χώρος όπου το ξενοδοχείο, το καφέ, το μπαρ και το εστιατόριο να μπορεί να βρει Τα Πάντα που χρειάζεται! Σίγουρα, ο στόχος μας δεν είναι εύκολος ούτε θα γίνει από την μία μέρα στην άλλη. Όμως με επιμονή και υπομονή, θα φτάσουμε εκεί παρέα... 

Διαβάστε περισσότερα...

Σύνδεση

Δημιουργία λογαριασμού

fb iconΣύνδεση με το Facebook